Politică

PA insistă ca Igor Dodon să poarte ”brățara” de monotorizare

Astăzi, 27 mai, procurorii urmează să atace în instanță, decizia Judecătoriei Ciocana, a i-a dat 30 de zile de arest la domiciliu fostului președinte, Igor Dodon, în condițiile în care, acuzatorii de stat au solicitat 30 de zile de arest în izolator, scrie Sinteza.org.

Șefa interimară a Procuraturii Anticorupție a declarat că decizia de a-l plasa pe Igor Dodon în arest la domiciliu va fi contestată la Curtea de Apel.

Ieri, procurorii au declarat că există riscul ca Dodon să fugă din țară, lucru pe care fostul președinte a declarat că nu îl va face.

„Incontestabil vom ataca la Curtea de Apel decizia de a-l plasa pe domnul Igor Dodon în arest la domiciliu. Noi sperăm că va fi aplicată brățara. PA va face tot ce e posibil pentru a monitoriza corectitudinea măsurii preventive aplicate”, a explicat Cazacov.

Amintim că fostul șef de stat, Igor Dodon, a fost reținut pe 24 mai, pentru 72 de ore, pe 4 dosare penale, printre care trădare de patrie, corupție sau îmbogățire ilegală.


comentarii

  1. Va fugi rusu’ la ai lui fără brățară. Trebuia dat la izolator. În afara faptului că la izolator era sigur că nu fuge acuma la domiciliu o să devină un „martir” pentru mancurti si mafioti pruto-nistreni fiind cu logoree pe nedia dib ce se vede !

  2. Va fugi rusu’ la ai lui fără brățară. Trebuia dat la izolator. În afara faptului că la izolator era sigur că nu fuge acuma la domiciliu o să devină un „martir” pentru mancurti si mafioti pruto-nistreni fiind cu logoree pe nedia dib ce se vede !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.