Eveniment

“Pasărea Colibri” în CHIȘINĂU de Ziua Limbii Române! ÎN DIRECT de la 19:00 LIVE și pe INTERNET

Concertul extraordinar al formației de muzică folk „Pasărea colibri” va avea loc în Sala Mare a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” din capitală. Revenind după mulţi ani la Chişinău, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici şi Teo Boar vor încânta cu această ocazie publicul cu melodii foarte cunoscute, precum „Andrii Popa”, „Eşarfă în dar”, „Vara la ţară”, „Miruna”, „Vinovaţii fără vină”. Intrarea este liberă!

Povestea înfiinţării trupei „Pasărea colibri” începe la un eveniment de la Râmnicu Vâlcea, la care Florian Pittiş, în calitate de prezentator, i-a invitat pe scenă pe Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă şi, deşi după prezentare trebuia să părăsească scena, Pittiş a rămas şi a cântat alături de cei doi folkişti. După spectacol l-au cooptat în grup şi pe Vlady Cnejevici. Astfel a luat naştere „Pasărea colibri”. Cu timpul trupa a devenit una dintre cele mai importante reprezentante ale genului folk din România şi a concertat în faţa a zeci de mii de fani din ţară şi de peste hotare.

Nu rata vineri, 30 august 2013, la ora 19:00, concertul cu genericul „Pasărea colibri”, împreună cu redactorul Angela Rudenco, la Radio Moldova Actualităţi (on-line AICI) şi Radio Moldova Muzical (on-line AICI).
 
TRM.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *