ActualitateCSI / Rusia

Planurile odioase ale lui Putin, date în vileag de aliatul său: În doi ani, Rusia va șterge de pe hartă Ucraina

Dmitri Medvedev, fostul președinte de țară, și unul dintre cei mai apropiați ai lui Vladimir Putin, care este în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a postat miercuri dimineață un nou mesaj în care sugerează că, în doi ani, Rusia va șterge de pe hartă Ucraina, în urma războiului.

În mesajul publicat pe rețeaua socială Telegram, Medvedev pune la îndoială solicitarea Kievului privind importurile de energie în această iarnă, cu opțiunea de a amâna plata cu doi ani.

Acesta sugerează că solicitarea nu are sens pentru că, peste doi ani, Ucraina nu va mai exista. „Doar o întrebare. Cine a spus că în doi ani Ucraina va mai exista pe harta lumii?”.

Nu este pentru prima oară când Medvedev lansează amenințări răsunătoare. Săptămâna trecută, Medvedev a lansat un alt mesaj de ură la adresa Ucrainei și a Occidentului, afirmând că va face tot posibilul ca ucrainenii să dispară.

„Sunt adesea întrebat de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt niște ticăloși și nenorociți. Vor moartea pentru noi, Rusia. Și cât voi fi în viață, voi face totul pentru a-i face să dispară”, scria Medvedev pe pagina sa de Telegram.

Ținta declarațiilor actualului vicepreședinte al consiliului de securitate al lui Vladimir Putin nu este numită, însă este ușor de intuit că este vorba despre Ucraina și Occident.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *