Social

Premierul României, Nicolae Ciucă, vine într-o vizită oficială la Chișinău

La sfârșitul săptămânii viitoare, prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, va organiza o vizită oficială la Chișinău. Șeful Guvernului de la București vine în Republica Moldova la nicio lună după vizita premierului Dorin Recean desfășurată în România, scrie Vocea Basarabiei.

Presa din România scrie că Nicolae Ciucă se va afla la Chișinău în data de 23 martie și se va întâlni cu omologul său Dorin Recean. Deocamdată, nu a fost confirmată întrevedere cu alți oficiali, inclusiv cu președinta Maia Sandu.

Menționăm că este prima vizită oficială a șefului guvernului de la București la Chișinău, după ce Dorin Recean a preluat mandatul de premier.

Vă amintim că la 1 martie, prim-ministrul Dorin Recean a sosit la București, iar cu câteva minute în urmă a fost întâmpinat cu onoruri militare la Palatul Victoria de omologul său român, Nicolae Ciucă. De asemenea, premierul Recean a avut întrevederi la Palatul Cotroceni cu președintele României, Klaus Iohannis, iar la Palatul Parlamentului, vor fi organizate întrevederi bilaterale cu Alina Gorghiu, președinta interimară a Senatului și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a României.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *