Politică

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu, care are și cetățenia României s-a întâlnit cu Ambasadorul României în R. Moldova

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu noul ambasador al României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu.

Oficialii au discutat despre criza energetică și situația geopolitică dificilă, care a afectat dur întreaga regiune.

În context, Președintele Parlamentului i-a mulțumit Ambasadorului Cristian-Leon Țurcanu pentru sprijinul constant oferit de România, în special în cooperarea pe domeniul securității energetice.

Amintim că în ultimii ani, Președintele Parlamentului R. Moldova, Igor Grosu a primit de la statul român alocații pentru cei 3 copii minori în valoare de aproape 25.000 lei mdl. Lucru pe care acesta l-a indicat în Declarția de avere, de unde rezultă clar că Președintele Parlamentului de la Chișinău este cetățean român.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


comentarii

 1. Și care-i marea problemă că are Grosu cetățenia română??? Pe cine deranjează în RM??? Pe noi, pe românii din țară, ne deranjează toți politicienii din RM ce au cetățenie română dau iau apă în gură când e vorba de Unire, proiecte românești și viitor în aceeași țară nu mantra „împreună în mUE”. Din punctul ăsta de vedere Grosu nu e cu nimic mai special decât mulți alții, iar aici e o problemă transpartinică moldovenească nu e vorba numai de PAS.
  Dar probabil pentru moldovenismul de grotă stalinisto-sovietică e de rău să ai cetățenia română, înseamnă că ești împotriva „mărețului” imperiu roșu de sânge și maro de kkt.

 2. @Burebista s.a., unioniștii noștri, cei cu gura mare, lugubră, sunt niste profitori conjuncturali ordinari. De cum se vad cu sacii în căruță, uita de Unire. AiURitii, de pildă, cotcodăcesc cu fățărnicie cretinisme despre „Basarabia -pamant românesc” cu fata la icoane și cu gândul la Dracul de la Kremlin. Unirea bulibașei Simion e o acoperire grozava. Știm foarte bine ce hram poarta. Putinoidul și orbanoidul Simion minte ca o gazetă ruseasca. Prin acțiuni și mesaje de tip stradal, cocalarul crează haos. O fi Simion asta de o incultura crasă, dar în smecherlacuri se descurca de minune. Unirea va avea loc. Poate într-o altă existență.

  1. Nu îi iubesc, și nu îi respect câtuși de puțin pe cei de la AUR dar spune-mi te rog ce e greșit în sintagma pe care tu o cataloghezi cretinism: „Basarabia pământ românesc”??? V-au învățat altceva moscalii nu?

 3. Sintagma e una, afacerea Basarabia…brrr…pământ rrrom…nesc e altceva. In fata camerelor de luat vederi, dacă se poate…Cum zicea regele Cioabă, un tigan unionist – mult mai rău ca Antihrist! Cu alte cuvinte, Sorcova, sorcova! Să audă Moscova! Festa, festa! Să rasune Budă&Pesta!

  1. Gata, m-ai convins. Îmi „plac” nespus promotorii inculturii și intransigenței moscălesco-bolșevice. Voi „maldaivanii” sunteți, ca și rușii, ceva deosebit, ieșiți toți din sulă domnească, niște mari viteji, înțelepți, frumoși, omenoși – ce mai creme de la creme, numai că atunci când vine vorba de realitate ce să vezi: abia, abia vă târâți traiul de azi pe mâine, „statul” vostru e superimpotent, corupt și falimentar, aproape jumătate din populația activă lucrează în UE că în „raiul maldaivănesc” ar muri de foame.
   Ăștia sunteți „papor moloivănesc”: proști/prostiți, fuduli și cu pretenții lipsite de orice fundament. Sâlă!!!

 4. Pretinșii unionisti, falșii unionisti caută râca, dau lecții. Este foarte comod sa strigi „Basarabia e Romania!” și în același timp sa arunci invective la adresa celui care își dorește cu adevărat ca minunea sa se întâmple. Nu vad cum se împacă unionismul pe care rrromul Simion pretinde că îl susține cu putinismul pe care îl adora? Ce fel de unionist e asta care critica UE și în același timp sa nu-l atingi cu nicio floare pe șturlubaticul Victor Orban, cel care linge fundul gazos al Kremlinului? Oamenii Mari au făcut România mare. Oamenii mici, nimicniciile unioniste, bat apa-n piua și piua-n apă. Unioniștii adevărați ar trebui, astăzi!, să fie pe baricade, să lupte, alaturi de guvernarea pro-europeana, cu vrăjmașii românismului, cu profanatorii Cauzei: infractori, tâlhari, mafioți, românofobi, rusofili, kremlinezii. Căci astea sunt vremurile. Nu poți să fii moral, fiind în același timp imoral. Iar rrromul Simion nu e frate cu Românul, ci cu hunul! In discursul său de la 1 Decembrie 1918 la Alba-Iulia, Vasile Goldiș preciza: „Ideile acestea le-a copt istoria și apostolul care le rostește este Wilson”. Dar…cel mai important ar fi…apariția unui Wilson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.