Actualitate

Președintele raionului Fălești, socialistul Sergiu Fîntînă a fost prins BEAT la volan / VIDEO

Cel puțin asta susțin jurnaliștii NordNews, care l-au surprins pe funcționar. Inițial acesta a fost filmat la volanul automobilului de serviciu cu numerele de înmatriculare – RM A 138, în apropierea satului Răuțel, vizavi de o stația de alimentare.

Alesul poporului a negat cu vehemență că ar fi consumat alcool înainte să se așeze la volan, deși jurnaliștii NordNews au simțit un puternic miros de alcool în caroseria mașinii.

Echipa de filmare a solicitat în repetate rânduri intervenția unui echipaj al poliției de patrulare, dar fără rezultat. Apelurile au fost efectuate la ora 18:26 și 18:51. La un moment dat, Fîntînă a fugit cu mașina de la fața locului, deși le-a dat de înțeles jurnaliștilor că este dispus să aștepte echipajul 112 pentru verificări și efectuatea testului alcooscopic. Funcționarul a negat faptul că a consumat alcool. 

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, își sărbătorește ziua de naștere. Funcționarul a menționat că împlinește vârsta de 40 de ani. Nu e clar, deocamdată, dacă polițiștii i-au dat de urmă funcționarului și dacă Sergiu Fîntînă a fost supus testului de alcoolemie.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *