Actualitate

Protestele din Moldova sunt organizate de ruși! Dovezi clare că Șor e omul Moscovei. De ce gruparea ȘOR nu e scoasă în afara legii pentru trădare de patrie?

Fiul deputatului fugar, pro-rusul Ilan Șor și fiica purtătorului de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, au fost surprinși într-o poză comună, realizată chiar de soția lui Peskov, Tatiana Navka. Fotografia a fost postată de aceasta pe una dintre rețelele de socializare, la începutul anului școlar.

Ieri, Consiliul Audiovizualului a confirmat că două posturi controlate anterior de socialiști, „Accent TV” și „Primul în Moldova”, au trecut sub gestiunea unui alt administrator, după ce, acum câteva zile, presa de la Chișinău scria că noile televiziuni ar fi acum în mână lui Ilan Șor.

Totodată, protestele organizate de partidul pe care îl conduce sunt folosite din ce în ce mai des de propagandiștii de la Moscova pentru a denigra actuala conducere a țării, dar și pentru a-i spăla imaginea lui Șor, transformându-l într-un nou „lider” pentru adepții partidelor pro-ruse.

Margarita Simonian, redactor-șef al portalului fascist Russia Today, scria acum câteva zile pe rețelele de socializare că Republica Moldova cere „schimbări întruchipate prin politicianul pro-rus Ilan Șor”.

Și vizitele la Moscova ale colegilor săi de partid sunt din ce în ce mai frecvente. Acum câteva săptămâni, un grup de deputați ai aceluiași partid, printre care Reghina Apsotolova și Petru Jardan, au trecut pragul Moscovei, „negociind” chestiuni de ordin social și economic pentru raionul Orhei, cum ar fi un preț preferențial la gaz pentru orheieni. Aceștia au purtat discuții cu președintele Comitetului pentru relații internaționale din Duma de Stat a Rusiei, Leonid Sluțkii, cel care a declarat anterior că regiunea transnistreană este „pământ rusesc”.

Vezi și – Silviu Tănase: De ce Maia Sandu nu-i bagă la pușcărie pe oamenii Moscovei, trădătorii de patrie – Dodon, Tauber, Starîș sau Batrîncea?

Devine tot mai clar că protestele organizate de pro-rusul Șor sunt o operațiune specială a Moscovei, pentru a destabiliza R. Moldova. De ce SIS-ul „pro-european” al Maiei Sandu nu face absolut nimic în acest sens este un mister.

Sursa: jurnal.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

  1. La întrebarea din titlu răspunsul este arhicunoscut: fiindcă cetățenii „națiunii civice moldovenești ” procedează ca de obicei jucând la două sau mai multe capete. Politica „jițelului dăștept” e la mare cinste în RâMa. Râme și moluște, cam asta e fauna politică (și nu numai politică) ce populează RâMa. Când o să-și găsească moldovenii coloana vertebrală, demnitatea umană și mândria națională o să se transforme în români. Până atunci mai curge multă apă pe Bâc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *