CSI / RusiaOpinii și Editoriale

Putin susține că rușii luptă pe propriul lor pământ și a chemat din nou SUA să negocieze sferele de influență. Dar nimeni nu-l mai crede

Primul și cel mai important lucru la care s-a gândit Putin astăzi a fost cât de aproape este de veterani.

„Ei bine”, îşi spuse ticălosul, „în război, ca şi în război. O să risc”. Și a redus distanța de la șapte sau opt metri confortabil la doi sau trei.

Toți veteranii au fost verificați pentru prezența tuturor bolilor existente de trei ori (aceasta nu este o glumă).

În ceea ce privește Ucraina, aici totul este neschimbat. Fraza cheie a discursului lui Putin: rușii se luptă pe pământul lor.

Al doilea gând important adresat Statelor Unite, dar nimeni nu crede în el: să cădem din nou de acord asupra sferelor de influență.

Pe scurt despre perspective: referendumurile privind aderarea teritoriilor ocupate la Federația Rusă au fost amânate. Ideea cheie la Kremlin este următoarea: înainte de sfârșitul anului, este necesară formarea URSS-2, cel puțin din Federația Rusă, Belarus și teritoriile ocupate. Formatul teritoriilor ocupate este neclar: ca entitate separată (“Novorossiya”) sau ca mai multe cvasi-state. „Novorossiya” îi este încă frică, pentru că ucrainenii vor începe din nou jocuri „separate”.

Pentru pesimiști, vreau să vă reamintesc că proclamarea URSS-2 a fost planificată încă din februarie 2022.

PS Aparent, după un contact atât de strâns cu oamenii, Putin ar trebui să intre în autoizolare pentru câteva zile și să-și curețe complet corpul. Prin urmare, în următoarele zile vom urmări conservele din discursurile sale.

Sursa: Vadym Denysenko / Facebook

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *