Actualitate

Separatiștii pro-ruși din „transnistria” umilesc guvernarea PAS: „Suntem gata să le oferim suport intelectual și expertiză pentru negocierile cu Rusia”

Partea transnistreană a recomandat, repetat, Chișinăului să poarte discuții directe cu Rusia și Gazprom privind livrarea gazelor naturale, de care depinde și producția de energie electrică la Centrala termoelectrică de la Cuciurgan. Despre aceasta a anunțat Vitalii Ignatiev, care a condus delegația părții transnistrene la întâlnirea de azi de la Tiraspol cu partea moldovenească. Ignatiev a subliniat că partea transnistreană “este gata să ofere suport intelectual și expertiză” pentru negocierile cu Rusia, dacă acest lucru va fi solicitat de către Chișinău. El a mai precizat că delegația moldovenească s-a interesat dacă regiunea transnistreană ar putea să economisească resusele energetice, pentru a spori volumul de energie electrică livrat malului drept al Nistrului, însă delegația tiraspoleană a spus că și așa econosesc, dar nu pot deconecta energia termică de la cetățeni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Aș fi ipocrit dacă nu aș recunoaște că mă bucură nespus acest fapt. (In)acțiunea guvernanților moldoveni în ceea ce privește blocarea economică a regimului separatist își spune cuvântul: aceștia nu au nicio îndoială sau grijă atunci când au hotărât să blocheze energia (și probabil și o parte din gaz) pentru Chișinău. Așa că e clară metoda de discuție cu rușii și cu „sculele” acestora: dat peste bot în orice situație, strânși de coaie pentru orice fleac, nu lăsat să-și facă mendrele.
    Ce hotărâți au spus cei de la PAS că ei vor „țara lor” în discuțiile cu politicienii români. Păi să-i lăsăm să se bucure de ea, de ce-i mai „încurcăm” noi cu păcură, curent, lemne și probabil cât de curând și gaz??? Să stea și să-și mănânce de sub cur „statalitatea” împreună cu sărăciile din tiraspol.
    Când discută cu românii au hotărâre și determinare, când discută cu separatiștii se cacă pe ei de frica rușilor. De ce îi ajutăm noi pe looserii ăștia??? Care e finalitatea???

  2. Baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii mai lasati mult pe nenorocitii astia sa faca misto de voi???????????????????Lasilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si cica sunteti urmasii lui Stefan????????????????Urmasii suliiiiiiiiiii!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *