Ultima oră

SIS reacționează sec la atacurile deputatului PLDM, Ion Butmalai

"Remarcăm că în informaţiile Serviciului la subiectul dat, nu sunt vizate persoanele nominalizate în „Declaraţia Politică” (din 22 mai 2013) a dlui Ion BUTMALAI, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Secretarul Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică. În plus, subliniem că în adresa Comisiei respective de către SIS nu au fost expediate informaţii de acest gen.

Relativ la informaţia diseminată opiniei publice prin „Declaraţia Politică”, precum că în adresa Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova, „a parvenit şi a fost înregistrată scrisoarea unor angajaţi ai SIS”, — Serviciul a luat act, pe care motiv au fost demarate măsuri ce se impun în conformitate cu prevederile cadrului instituţional în vigoare.

Serviciul reiterează disponibilitatea totală de a informa societatea cu referire la componentele de interes public sporit, în vederea asigurării transparenţei instituţionale, precum şi exercitării controlului democratic, impus de norma legală."

via SIS.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *