CSI / Rusia

Skabeeva, propagandista rusă care în urmă cu un an cerea, în direct, decapitarea soldaților ucraineni. ”Este chipul regimului lui Putin”

Mai multe videoclipuri în care sunt filmate decapitările unor prizonieri de război ucraineni, publicat pe internet, au provocat un scandal major în Occident. Cadrele au fost distribuite pe scară largă, pe rețelele de socializare, și sunt analizate de politicieni, jurnaliști și bloggeri din Europa și SUA.

Julia Davis, jurnalist la publicația americană The Daily Beast, notează pe pagina sa de Twitter că propagandista Olga Skabeeva, în urmă cu exact un an, a spus în direct că „denazificarea” ar trebui să fie însoțită de decapitare. Jurnalista remarcă că Olga Skabeeva este și ea responsabilă de crima de război monstruoasă a armatei ruse, potrivit Ziare.com.

”Despre acest videoclip teribil care capătă amploare astăzi. Ea (Skabeeva – n.red.) este chipul regimului lui Putin, precum și al televiziunii de stat ruse, unde genocidul, sadismul și terorismul sunt normalizate în mod deliberat. Acest tweet este din aprilie anul trecut”, a declarat Julia Davis, atașând un mesaj din aprilie 2022.

Apoi, în emisiunea 60 de minute realizată de Skabeeva, deputatul Dumei Ruse, Zhuravlev, a declarat că, în cadrul denazificării, armata rusă ar trebui să taie capetele inamicului. Gazda programului, Skabeeva, a fost de acord, susținând crimele de război ale armatei de ocupație ruse.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *