Actualitate

Teatrul absurdului: Vladimir Filat dă lecții de integritate actualei guvernări!

Ex premierul Vladimir Filat, a lansat cu o serie de atacuri dure la adresa actulei guvernari. Acesta acuză președinta Maia Sandu într-o postare pe FB,  că „a intrat într-un glob de cristal în care nu vede realitățile economice, sărăcia ce se instalează mai abitir decât înainte și multiplele probleme cu care se confruntă societatea”.

Vladimir Filat își mai acuză foștii colegi de partid (făcând aluzie la Viceprim-ministru Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale A. Spînu) că au luat-o „ușor și sigur pe panta corupției” și ”a preluării vechilor scheme”.

Fostul premier moldovean Vladimir Filat, condamnat anterior la închisoare într-un dosar de corupție și trafic de influență a fost eliberat condiționat din detenție înainte de termen în luna iulie 2019. La acel momemnt el declara că nu va reveni în politică după eliberare.

Sursa FB

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *