Politică

Tinerii „socialiști” au organizat o „acțiune comemorativă” în susținerea simbolurilor fascismului rusesc (VIDEO)

Activiștii „gărzii tinere”, împreună cu deputatul socialist Vladimir Odnostalko, consilierii municipali ai PSRM Victor Poleakov și Colomieț Daria, precum și vicepretorii sectorului Botanica Iurie Vitneanschi și Alexander Dombrovschi au organizat o acțiune de promovare a fascismului rusesc la memorialul dedicat ocupanților sovietici (Eternitate). Tinerii au aprins lumânări și au onorat memoria soldaților care au murit pe câmpurile de luptă din cel de-al Doilea Război Mondial în drumul lor spre ocupare întregii Europe de est și impunerea dictaturii comuniste.

„Noi, tinerii patrioti, nu vom suporta faptul că autoritățile impun valori care ne sunt străine. În ciuda faptului că conducerea țării încearcă în toate modurile posibile să reducă semnificația zilei victoriei, vom continua să onorăm cu mândrie isprava bunicilor și străbunicilor noștri! Glorie eternă eroilor Armatei Roșii! – au spus tinerii fasciști pro-ruși aduși de socialiști la memorial.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Cine serbează o victorie într-un război trebuie să țină seama la cine a aprins flacăra războiului. URSS și Germania au stabilit prin tratatul de împărțire a Europei, cu nume cunoscut prin cel dat de cei doi miniștri de externe ai lor, Ribbentrop si Molotov, cum să-și împartă ce nu e a lor. Lacome, hienele s-au repezit una asupra alteia. Hiena URSS s-a declarat victimă și și-a denumit războiul de păstrare a cuceririlor ca si cum ar fi fost de „apărare”. După război, câștigat cu ajutorul celor chemați in sprijinul celor atacați, hiena URSS si-a reapucat prada cu adaos. După ce a distrus tot ce a luat, hiena URSS a pierdut pe laba ei si a crăpat, iar acum, cățelușa ei înfometată mușca să ia înapoi ce a furat mumă-sa.

  2. Corecte cele scrise de Cric. Mă întreb câți dintre spălații pe creier ce au făcut această acțiune au habar de adevărata istorie a acelor vremuri nu cea scrisă de propaganda rusă. Și mă mai întreb, doar așa de-o aroganță, că răspunsul s-ar putea să fie foarte interesant: câți dintre tinerii mancruți din filmuleț au cetățenie română???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *