Horoscop

Top 3 ZODII în care poţi să ai încredere totală

Rac

Atunci când mergi alături de un Rac poți să închizi ochii fără probleme. Oamenii aceștia știu cum să-și protejeze familia și prietenii, chiar dacă, pentru asta, vor renunța adesea la propriile interese. Cuvântul care îi caracterizează este camaraderie. În situații disperate, la limită, atunci când toți ceilalți vor fi dispărut din peisaj, Racii vor sta neclintiți, până când furtuna se liniștește. Abia după vor pleca, mulțumiți că putut fi de ajutor în momente de criză. Cât despre secrete, Racii chiar înțeleg conceptul. Poți să le spui orice, oricât ar fi de sensibil, pentru că nu vor spune nimănui nimic, niciodată.

Balanţă

Deși par a fi vorbăreți, superficiali și înnebuniți după atenție, nativii din zodia Balanță sunt firi sensibile și mature. Atitudinea lor copilăroasă este doar o mască pe care o poartă pentru a-și ascunde latura emoțională, cea care renunță la totul atunci când cei dragi au probleme. Intuiția Balanțelor face orice discuție cu acestea foarte plăcută și confortabilă. Pur și simplu vor înțelege adevărata miză a conversației din câteva priviri și se vor adapta partenerului, pentru a-i înțelege cu adevărat problema. Când Balanțele decid să ajute, ceea ce nu se întâmplă des, poți fi sigur că problema devine de două ori mai ușoară.

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt părinții îngrijorați ai zodiacului. Organizează totul la milimetru, împart sarcinile la minut și se asigură că au mereu resurse puse deoparte pentru situațiile dificile. Iar atunci când acestea apar, Fecioarele nu stau deloc pe gânduri, ci intră în acțiune cu forța unui uragan. Practic, toată viața lor e o pregătire minuțioasă pentru momentul dezastrului, așa că nu se vor lăsa ușor atunci când lucrurile se complică. Însă nu aștepta vorbe dulci din partea lor. Deși știu să țină un secret și să discute probleme delicate, fecioarele nu prea se pricep la consolări, ci preferă să se concentreze pe aspectele practice. Prieteni de încredere, atunci când ai nevoie de ei.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *