Externe

TRAGEDIE! Un bărbat și-a împușcat soția, fiica și câinele deveninând obsedat de teoriile QAnon

Igor Lanis, în vârstă de 53 de ani, din Michigan, și-a împușcat soția, fiica și câinele, după ce a devenit obsedat de teoriile QAnon, care consideră că reţea de miliardari pedofili şi canibali domină lumea și că Donald Trump ar lupta cu ei.

Pe 11 septembrie 2022, Igor Lanis și soția sa, Tina, s-au certat. Zece minute mai târziu, fiica lor Rachel a sunat la poliție pentru a transmite că a fost împușcată de tatăl ei. Fata nu a fost capabilă să ofere foarte multe informații, dar poliția a mers imediat la locuința familiei, conform Daily Beast.

Când autoritățile au ajuns la fața locului, Igor Lanis a ieșit în forță pe ușa din față, trăgând în polițiști cu o pușcă Remington 870. Ofițerii au tras înapoi, ucigându-l pe Lanis.

Apoi, au observat-o pe Rachel, în vârstă de 25 de ani, la usă, încercând să se târască din casă, după cum a transmis poliția într-un comunicat oficial.

În interiorul casei, polițiștii au găsit cadavrul Tinei Lanis, în vârstă de 56 de ani, cu multiple împușcături în spate. Anchetatorii cred că femeia încerca să fugă de acasă când a fost ucisă.

Potrivit protv.ro, poliția a constatat, de asemenea, că și câinele familiei a fost împușcat de mai multe ori.

Rachel Lanis a fost dusă la un spital din apropiere și a fost operată, ea fiind împușcată în spate și în picioare. Sora mai mică a lui Rachel, Rebecca, era la o petrecere în momentul celor întâmplate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *