Cultură

Trofeul Festivalului „Două inimi gemene” și 18 mii de lei i-au REVENIT unei tinere din Chișinău

În acest an trofeul şi premiul de 18 mii de lei i-a revenit Anastasiei Jantîc din Chişinău. La secţiunea copii câştigătoare a fost desemnată Lavinia Rusu, tot din Chişinău, scrie IPN.

Festivalul a întrunit 39 de participanţi din 15 state. „Am rămas impresionat de prestaţia concurenţilor. A fost destul de complicat pentru juriu să ofere premiile, pentru că marea parte a participanţilor sunt atât de talentaţi", a spus Cristofor Aldea Teodorovici, organizatorul festivalului.

Interpretul român Mihai Trăistariu, membrul de onoare al juriului, a spus că scopul concursurilor este descoperirea talentelor. „Noi, cei din juriu, îi mai chemăm în studiouri, îi mai lansăm”, a declarat interpretul, care s-a arătat mulţumit de prestaţia participanţilor.

Soţii Ion şi Doina Aldea-Teodorovici au decedat pe 30 octombrie 1992, în urma unui accident rutier produs la 49 de kilometri de Bucureşti. Pe 15 noiembrie, dată la care tradiţional se organizează Gala Laureaţilor Festivalului „Două inimi gemene”, Doina Aldea-Teodorovici ar fi împlinit 55 de ani. 

SURSA: IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *