Politică

Tuleanțev e supărat că socialiștii vor să „rusifice” R. Moldova doar după ce au „pierdut puterea”

Igor Tuleanțev, liderul Mișcării social-politice „Patria – Uniunea Euroasiatică” din Republica Moldova susține că este indignat de faptul că socialiștii vin cu un astfel de proiect abia „când au pierdut puterea”, menționând într-un mesaj postat pe Facebook că „nici asta nu-i va mai ajuta”.

„O, s-au trezit. Atunci când aveau puterea reală, se ocupau strict de probleme economice. Nu, nu pentru țară, dar pentru ei, cei iubiți. Pentru că „patrioții” tot trebuie să trăiască cu ceva. Acum însă, vom auzi despre limba rusă, și despre canalele rusești, și despre problema transnitreană, și despre dezmățul față de cetățenii ruși, și despre corupția din organele de stat, și despre pașapoartele românești, și așa mai departe. Cred că nici asta nu-i va mai ajuta”, a scris pe pagina sa de Facebook Igor Tuleanțev, liderul Mișcării pro-rusești „Patria – Uniununea Euroasiatică” din Moldova.

Tentativă de RUSIFICARE a statului – PSRM vrea să ofere un statut special limbii ruse. Proiectul de lege a fost înaintat de Țîrdea, Bolea și Lebedinschi

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *