CSI / Rusia

(UCRAINA ÎN DIRECT – FOTO – VIDEO) În apropiere de aeroportul din Lugansk a avut loc o explozie. Teroriştii instalează UN NOU PUNCT DE CONTROL în oraşul Snejnoe

(UPDATE 15.55) În apropiere de aeroportul din Lugansk a avut loc o explozie. Presa ucraineană scrie că explozia a avut loc la staţia de energie electrică care alimentează aeroportul cu enerie, iar din acest motiv aeroportul a rămas în beznă. Teroriştii negă că ar fi implicaţi în producerea acestei explozii. 

(UPDATE 15.30) Baza de tancuri din Doneţk a fost atacată 

(UPDATE 14.15) În această dimineaţă, în Slaveansk şi Kramatorsk au fost auzite din nou împuşcături, scrie pravda.com.ua.

(UPDATE 14.00) Din cei opt pasageri ai elicopterului care s-a prăbuşit în data de 6 iunie în apropiere de Slaviansk, au fost salvaţi 3 oameni.

(UPDATE 13.50) În această noapte casa preşedintelui organizaţiei invalizilor avariei de la Cernobîl a fost atacată şi împuşcată. La un moment dat în faţa uşii, atacatorii au aruncat o sticlă cu cocktail Molotov. În casă, în momentul atacului se aflau stăpânul casei, soţia acestuia dar si fata şi nepotul bărbatului.

(UPDATE 13.37) Slaviansk

(UPDATE 13.33)

(UPDATE 13.30) 

(UPDATE 11.45) Maşina unei jurnaliste din Sumah a fost incendiată noaptea trecută, de persoane necunoscute. Presa ucraineană scrie că atacul ar fi putut avea loc din cauza activităţii profesionale ale jurnalistei, aceasta scriind despre problemele criminologice din ţară. 

(UPDATE 11.38) Printre teroriştii ucişi în Doneţk a fost identificat un militar al Forţelor Armate ruse, scrie liga.net.

(UPDATE 11.34) În Snejnoe, unde teroriştii pregătesc instalarea unui punct de control, la doar 15 km de graniţa cu Federaţia Rusă, au ajuns circa 300 de separatişti, scrie liga.net.

(UPDATE 11.30) Teroriştii au atacat în Mariupol, granicerii din Doneţk.

(UPDATE 11.25) În Donbass a fost atacată maşina în care se afla comandantul unei unităţi militare.

(UPDATE 11.05) Teroriştii jefuiesc oamenii cu deficienţe de vedere, scrie pravda.com.ua. Presa scrie că un reprezentant al unei întreprinderi unde muncesc astfel de oameni a fost închis într-un subsol şi obligat să semneze un act prin care cedează proprietatea teroriştilor.

(UPDATE 10.55) Teroriştii pregătesc un nou punct de control în Donbass, scrie pravda.com.ua. Portalul ucrainean liga.net scrie că separatiştii pregătesc oraşul Snejnoe pentru a opune rezistenţă militarilor ucraineni.

(UPDATE 10.50) În această noapte la spitalul militar din Harkov au fost aduşi mai mulţi răniţi

(UPDATE 10.44) Consecinţele atacului asupra combinatului de carne din Slaviansk

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *