Lumea

Un bărbat a încercat să își mărească penisul și a devenit impotent

Bărbatul a fost supus la 12 proceduri în încercarea de a remedia situația. Un italian a dat în judecată un medic și două clinici medicale după ce a plătit pentru o procedură de mărire a penisului care, spune el, a dus la “impotență și disfuncție erectilă”.

Bărbatul anonim, în vârstă de 40 de ani, din Toscana, ar fi plătit 5.000 de euro unui chirurg pentru o procedură de mărire a penisului, dar aproximativ o lună mai târziu l-a sunat pe medic plângându-se de disconfort fizic.

Acesta a fost doar începutul unei odisei dureroase în timpul căreia pacientul a suferit în total 12 proceduri în încercarea de a corecta operația inițială eșuată. Potrivit documentelor judiciare obținute de presa italiană, bărbatul a fost supus la două operații de lipofilling, în timpul cărora grăsime din diferite părți ale corpului său a fost transferată pe penisul său pentru a-i corecta forma. Din nefericire, acestea nu au avut efectul dorit, organele genitale ale bărbatului nu au căpătat forma și volumul scontate.

Bărbatul ar fi suferit apoi alte câteva intervenții pentru a repara daunele suferite de organele genitale, însă acestea nu au făcut decât să înrăutățească situația. Potrivit experților citați în documentele judiciare, unele dintre aceste proceduri au folosit silicon, care este interzis din 1993. După 12 proceduri care i-au deformat penisul și au făcut imposibilă utilizarea acestuia în relațiile sexuale, bărbatului i s-a cerut să treacă din nou sub cuțit, după care a decis să dea în judecată medicul și unitățile medicale unde au fost efectuate procedurile.

Medicul acuzat s-a apărat în instanță, susținând că pacientul a fost inițial mulțumit de rezultatul operației, trimițându-i chiar înregistrări video ca dovadă, și că a semnat în prealabil un formular de consimțământ. Cu toate acestea, tribunalul din Pistoia a respins afirmațiile sale, stabilind că pacientul “nu era conștient de riscurile fizice la care se expunea” și adăugând că satisfacția sa cu privire la rezultatul estetic al operației nu era relevantă, deoarece “este treaba profesionistului medical să evalueze succesul procedurii”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *