Actualitate

Un tânăr a încercat să treacă granița cu 650 litri de alcool de contrabandă

În această dimineață, la punctul de trecere Lipcani – Podvirivka s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 31 de ani. Tânărul conducea un microbuz de model Mercedes-Sprinter, înmatriculat în Briceni.

După controlul documentelor de călătorie și celor pentru mijlocul de transport, ofițerii Secției echipe mobile din cadrul Direcției regionale Nord, în contextul valorificării unei informații operative, au supus autovehiculul unei verificări suplimentare. Urmare a controlului desfășurat, polițiștii de frontieră au depistat un furtun de cauciuc cu robinet, dosit în regiunea aripii stângi din față, iar în pereții compartimentului marfar al mașinii disimulat un rezervor, în ambele se simțea un miros specific de alcool.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că în recipiente erau circa 650 litri de alcool, care conform declarațiilor șoferului urma să ajungă peste frontieră în Ucraina.

Microbuzul și întreaga cantitate de alcool au fost reținute, cazul este în continuare investigat de către angajații Poliției de Frontieră.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *