Editorial

Va veni o vreme când veți putea arăta că și voi contați

„Români, voi nu contați”, asta ne-au spus astăzi PNL și, implicit, președintele Iohannis care a girat proiectul anticipatelor.

În ultimii ani am asistat la acțiuni de o inconștiență vecină cu trădarea.

PSD și-a dat jos două guverne, a mărit în mod iresponsabil deficitul bugetar și a promovat incompetența și prostia pe cele mai înalte poziții din statul român.

După îndepărtarea PSD de la guvernare, am crezut că lucrurile vor reveni pe un făgaș normal. Așteptările ne-au fost înșelate. Toți oamenii politici care au insistat cu ideea anticipatelor s-au jucat cu soarta țării. Toți sunt vinovați pentru faptul că astăzi România nu are un guvern stabil, competent și capabil să ia măsuri în fața pandemiei: începând cu președintele Iohannis&PNL și terminând cu USR.

Toți au sperat să iasă câștigători din acest joc politic. Nimeni nu s-a gândit ce va câștiga poporul român.

Politicieni care vremelnic mai ocupați un scaun în Parlamentul României, încetați cu țopăiala politică și dați țării un guvern capabil să facă ceva, cât de puțin, în fața pandemiei! În ce-l privește pe ocupantul scaunului de la Cotroceni, cerem ca după trecerea pandemiei președintele Iohannis să-și prezinte demisia de onoare și să se organizeze alegeri prezidențiale anticipate.

Români, țineți minte aceste momente dificile.

Va veni o vreme când veți putea arăta că și voi contați. Loviți-i unde îi doare mai tare: luați-le puterea și dați-o prin votul vostru altora mai vrednici.

Pandemia va trece, cu pierderi grele pentru România: credibilitate scăzută, incapacitate administrativă, firme închise, locuri de muncă pierdute, o societate debusolată. Să dea Dumnezeu să nu fie victime sau fie mai puține!

Dar după ce va trece pandemia, români, arătați-le că și voi contați!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *