Actualitate

Valeriu Munteanu: „Ciobanul și spațiul etnic românesc”

Subit, Ion Ceban, primarul municipiului Chișinău, românofob înveterat și răgușit de multe ori pe acest subiect, în plină luptă intestinală la PSRM privind preluarea președinției partidului dar și în încercarea de a drege busuiocul etnic și poate chiar cel geopolitic (în eventualitatea viitoarelor alegeri, inclusiv parlamentare și locale) a venit pe canalul său de Telegram cu o constatare zdrobitoare pentru cuibul politic în care a fost clocit, citez: “Municipiul Chisinău este al doilea oraș ca mărime a populației în spațiul etnic românesc”. Lehamite.

Adevăr pur. Dar emitentul constatării despre “Chișinău, cel de-al doilea oraș românesc” provoacă desgust politic și pe alocuri omenesc, ori după ce timp de 15 ani, a scuipat în direcția României și a tot cei românesc în Basarabia, acum, în încercarea de a se vopsi în primar al tuturor, este gata să se reboteze politic în român basarabean. Repugnă.

Societatea noastră a învățat să aleagă grâul de neghina politică, astfel, aceste manevre ideologice elucubrante nu vor fi înghițite de locuitorii capitalei, iar Ion Ceban va pleca la ora scadenței în aceeași ladă cu deșeuri a istoriei, în care se afundă acum mentorul său Igor Nicolaevici Dodon.
 
Valeriu Munteanu / facebook.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *