Actualitate

Valico, cunoscut de-al lui Platon, continuă să aducă interpreți din Rusia care urmează să cânte duminică în PMAN. Următorul interpret e Egor Kreed?

După artiștii ruși Filip Kirkorov, Dava și Ivan Dmitrienko, care au ajuns de dimineață la Chișinău pentru a cânta duminică în centrul Chișinăului, fiind întâmpinați de activistul civic, Veaceslav Valico, cel care a candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, pe aeroportul Internațional de la Chișinău în această după-amiază a ajuns un alt interpret rus, scrie Zdg.md.

Inițial, Valico, cel care duminica, 19 iunie, anunța că organizează „un concert pentru tineri” în Piața Marii Adunări Naționale, prezent pe aeroport, le-a spus jurnaliștilor pe care i-a chemat acolo că la Chișinău vine interpretul rus Egor Kreed. Apoi, Valico a ieșit în fața jurnaliștilor și le-a spus că numele artistului este o surpriză și că interpretul rus este obosit și nu vrea să facă niciun fel de declarații, urmând să meargă direct ca să se odihnescă pentru a putea evolua la concertul de duminică din PMAN.

„Interpretula a ajuns și este foarte obosit. Oaspetele ne roagă să îl înțelegem că este obosit. Mai târziu o să anunț pe Facebook cine este interpretul. O să fie o mare surpriză”, a declarat Valico.

„Concertul pentru tineri” organizat de Veaceslav Valico, va avea loc duminică, 19 iunie, așa cum a fost anunțat de acesta.

Amintim că recent, Valico a anunțat că duminică, în Piața Marii Adunări Naționale, nu va mai cânta rapper-ul rus Alisher Tagirovich Morgenshtern. Însă, pe scenă va urca Filip Kirkorov, cel care acum patru ani, la invitația lui Igor Dodon, a cântat gratuit la Sadova și a cules căpșuni împreună cu familia socialistului.

Valico i-a cedat pentru câteva ore spațiul rezervat din PMAN celor din Partidul Șor, care au anunțat că vor organiza dumunică un protest anti-guvernamental în scuarul Pieții.

Pe 15 iunie, Primăria Capitalei a emis o dispoziție care arăta că atât Veaceslav Valico, cât și reprezentanții Partidului Șor au rezervat pentru duminică, 19 iunie, spațiul din centrul capitalei pentru desfășurarea unor acțiuni: Valico – pentru concertul lui Morgenshtern, iar Partidul Șor – pentru o manifestare împotriva guvernării.

Desfășurarea acțiunilor în PMAN au fost coordonate de Valico și cei din Partidul Șor, întrucât protestul va fi organizat în intervalul de timp în care activistul, apropiat de-al lui Platon, a rezervat spațiul din scuarul PMAN. Mai exact, potrivit documentului Valico a rezervat spațiul din centrul capitalei pentru intervalul de timp 15:00 – 22:00, iar protestul celor din Partidul Șor va avea loc în intervalul orelor 17:00 – 18:00, adică în intervalul de timp rezervat de Valico, urmând ca după manifestația lor, să înceapă concertul activistului.

Sursa: Zdg.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.