Social

Vești bune pentru pasageri! FLYONE revine la orarul prestabilit

Compania aeriană FLYONE anunță că aeronavele sale vizate de defecțiuni tehnice au fost reparate și se află în zbor. De asemenea, compania aeriană a revenit și la orarul prestabilit.

Compania și-a completat flota cu un avion adițional, transmite Jurnal.md.

„Anunțăm că de astăzi, 15 iunie, revenim la orarul prestabilit. Totodată, vă informăm că pentru a îmbunătăți serviciile noastre am completat flota cu o aeronavă adițională. Astfel, în prezent, numărul total al avioanelor noastre a ajuns la 12… Din numele întregii echipe, FLYONE își prezintă scuze față de pasagerii afectați de schimbările orarului din ultimele zile. Ținem să menționăm că în perioada 9 – 14 iunie au fost anulate 9 zboruri, iar 110 curse din/spre Chișinău au fost operate cu aeronave proprii și închiriate, transportând peste 18.000 de pasageri, iar mai mult de o mie călători de la zborurile anulate și reținute au beneficiat de cazare și servicii catering”, a scris FLYONE pe pagina sa de Facebook.

Pentru a răspunde solicitărilor pasagerilor, programul de muncă al serviciului suport clienți a fost extins. Astfel, cererile sunt analizate în regim de urgență și vor fi procesate în următoarele zile. Toți cei care au în continuare nevoie de suport pot contacta FLYONE la Call Center, dar pentru a reduce timpul de așteptare, călătorii sunt îndemnați să scrie pe email la adresa helpdesk@flyone.eu sau pe rețelele de socializare, informează compania aeriană.

Vă amintim că, săptămâna trecută, compania aeriană FLYONE a anulat mai multe zboruri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *