Actualitate

VIDEO/ A furat un portmoneu, iar acum riscă să-și petreacă următorii ani după gratii. Un bărbat din Călărași, reținut de poliție

Polițiștii au fost sesizați de către o doamnă în vârstă de 45 de ani, comunicând despre lipsa portmoneului în care se aflau mijloace bănești și actele de identitate în timp ce se afla pe strada Sarmizegetusa.

„Femeia a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se întorcea de la spital s-a așezat pe scaunul din curtea blocului de locuit de pe strada Sarmizegetusa, unde a pus portmoneul și a stat câteva minute. Ulterior, aceasta s-a pornit spre casă, iar după câțiva pași a observat că a uitat portmoneul, s-a întors după el, iar ajungând bunul nu mai era. Prejudiciul care i-a fost cauzat a fost estimat de către partea vătămată la 132 500 lei”, este arătat în nota informativă a Poliției.

Ca urmare a măsurilor de investigație, suspectul a fost identificat și reținut, ulterior, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

„În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția și a predat portmoneul cu bani pe care l-a sustras. Pentru infracțiunea comisă conform legislație în vigoare bărbatul riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau

închisoare de până la 4 ani”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *