CSI / Rusia

VIDEO. Agitație la Kremlin înainte de discursul lui Putin. O coloană de mașini blindate, filmată în toiul nopții

O coloana de mașini blindate a fost filmată în timp ce se îndrepta spre Kremlin, în jurul orei locale 1:00, conform imaginilor postate de corespondentul special al Kyiv Post, Jason Jay Smart. Menționăm că Vladimir Putin va rosti astăzi un discurs în fața națiunii. Acesta vine cu trei zile înainte de împlinirea unui an de la declanșarea războiului în Ucraina.

Coloana blindată a președintelui rus Vladimir Putin a fost observată îndreptându-se în mare viteză spre Kremlin cu doar câteva ore înainte de discursul său în fața Adunării Federale a Rusiei pentru a marca aniversarea unui an de la invazia Ucrainei. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale, iar corespondentul Kyiv Post însoțește imaginile cu mesajul ”Acest lucru este extrem de neobișnuit”, transmite Digi24.ro.

Purtătorul de cuvânt al Putin, Dmitri Peskov, a declarat pentru televiziunea de stat: „Într-un moment atât de crucial și foarte complicat în dezvoltarea noastră, în viața noastră, toată lumea așteaptă un mesaj în speranța de a auzi o evaluare a ceea ce se întâmplă, o evaluare a operațiunii militare speciale”.

Putin va prezenta, de asemenea, o analiză asupra situației internaționale, dar și viziunea sa asupra dezvoltării Rusiei după ce Occidentul i-a impus sancțiuni drastice, a anunțat Kremlinul, citat de presa rusă.

Discursul urmează să înceapă la ora 9 GMT în centrul Moscovei, ora 11:00, ora României. Este primul discurs al lui Putin în faţa Adunării Federale din ultimii aproape doi ani, iar acesta va fi difuzat de toate posturile publice de televiziune din Federație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *