Actualitate

VIDEO/ Clipe de panică în aeroportul din Italia. O bucată de tavan s-a prăbuşit din cauza rafalelor puternice de vânt

Aeroportul internațional ”Falcone e Borsellino” e din nou funcţional, după ce a fost închis temporar noaptea trecută. O porţiune de acoperiş din gips-carton s-a prăbuşit într-unul din terminale, din cauza vântului extrem de puternic, relatează Corriere della Sera.

Clipe de panică în aeroportul din Palermo

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22:30, provocând panică printre călătorii care aşteptau la porţile de îmbarcare 1 şi 8. Planul de urgenţă al aeroportului a fost pus în aplicare imediat, iar oamenii au fost evacuaţi, în siguranţă. Nimeni nu a fost rănit din cauza peretelui prăbuşit, însă erau riscuri mari ca pasagerii să se calce, la propriu, în picioare, cuprinşi de teamă.

Nimeni nu a fost rănit, după prăbuşirea tavanului

Imaginile publicate pe reţelele de socializare surprind busculada creată în aeroport, în timp ce terminalul e învăluit de un nor de praf.

„E cineva prins sub dărâmături?”, se întreabă oamenii, confuzi. Din fericire, însă, temerile lor nu s-au adeverit şi totul s-a terminat cu bine.

Cod portocaliu de furtuni în Italia

Italia se află în prezent sub Cod portocaliu de furtuni puternice. Rafalele de vânt au provocat mai multe incidente, iar şase zboruri care urmau să ajungă la Palermo au fost redirecţionate spre aeroportul din Catania.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *