Externe

VIDEO. Imagini cu impact puternic. Un rus a preferat să fie mutilat cu barosul decât să ajungă să lupte în Ucraina

Unii tineri ruși ce nu vor să fie recrutați în cadrul „mobilizării parțiale” anunțate de Vladimir Putin la 21 septembrie, recurg la măsuri disperate, inclusiv la automutilare pentru a nu ajunge să lupte în Ucraina, transmite Hotnews.ro.

Mulți ruși au fugit de recrutare peste granițe, Novaya Gazeta scriind că doar până duminică fugiseră din Rusia peste 260.000 de bărbați.

Într-o mare proporție, aceștia erau persoane cu o situație materială cel puțin bună, deoarece aveau nevoie să își permită să facă această călătorie și să stea mult timp în afara țării.

Pentru cei cu situații materiale precare fuga din Rusia nu prea este o variantă, așa că unii dintre ei recurg la automutilare, pentru a fi declarați inapți pentru serviciul militar.

Unul dintre clipurile șocante ce circulă pe rețelele de socializare arată un tânăr ce își pune o mână la ochi, pentru a nu vedea ce se întâmplă, iar pe cealaltă o așează pe o masă, unde este lovită de un altul cu barosul.

Tânărul se ridică apoi clătinându-se, iar în cadru apar apoi alte persoane, ce par să vină să vadă cum a decurs automutilarea.

ATENȚIE – imagini cu posibil impact emoțional:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *