Externe

VIDEO/ Imagini cu operațiunile de salvare din Kiev după atacul cu rachete ale rușilor asupra unor blocuri. O fetiță de 7 ani a fost rănită

O persoană a decedat iar alte șase persoane au fost rănite în urma atacurilor cu rachete ale rușilor asupra unor blocuri și a unei grădinițe din Kiev, Rusia susține că a lovit o fabrică de armament din Kiev.

AFP a publicat o înregistrare video a intervenției pompierilor după atacul cu rachete.

Printre cele șase persoane rănite a fost și o fetiță de 7 ani, care dormea liniștită în patul ei, până când rachetele ocupanților ruși i-au lovit casa, a declarat Kuleba. Ulterior, ea a fost operată cu succes.

Rusia susține că duminică a lovit o fabrică de producție de rachete din Kiev, considerând „false” afirmațiile că a lovit o zonă rezidențială din capitala Ucrainei.

Fabrica de arme Artiom a fost cea care, „ca infrastructură militară, a fost ținta”, suține Ministerul rus al Apărării într-un comunicat, adăugând că acest loc a fost deja vizat în aprilie.

De asemenea, Ministerul rus a susținut că deteriorarea unei clădiri rezidențiale din apropiere a fost cauzată de căderea unei rachete de apărare aeriană ucraineană.

„Prejudiciul nu a fost cauzat doar de sus, ci și de jos, ceea ce confirmă versiunea unei căderi” a unei rachete de apărare ucrainene, a dat asigurări acesta.

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *