CSI / RusiaRăzboi

VIDEO. Mobilizarea parțială a lui Putin a început. În această dimineață, mii de bărbați au fost trimiși pe frontul din Ucraina

În această dimineață, 22 septembrie, mobilizările militare parțiale din Rusia, au început. Sute de bărbați au fost petrecuți de familii către autocarele care îi vor duce pe frontul din Ucraina. Imaginile video au surprinse și postate pe canalele de Telegram surprind oameni nedumeriți și speriați de ceea ce urmează să se întâmple, transmite TV8.

Imaginile sunt tocmai din Iakutia, republica situată la granițele Rusiei și unul dintre cele mai severe locuri din lume din punct de vedere climatic: aici se află polul rece al emisferei nordice.

De asemenea, autobuze întregi au fost încărcate cu bărbați și la Magadan.

În Blagoveșensk, bărbații sunt trimiși pe front cu muzica în față, potrivit TV8.

Din Buriatia, a doua regiune a Rusiei ca mărime după numărul de morți în război, se menționează că se dau citații de chemare pe front, în masă, chiar și celor care nu îndeplinesc criteriile de „mobilizare parțială”. Cel puțin 3.000 de bărbați au fost mobilizați acolo.

Vă amintim că miercuri, 21 septembrie, Vladimir Putin a anunțat mobilizare parțială, 300 de mii de ruși au fost chemați la arme.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Asa prosti ca rusii nu am vazut nicaieri. PAi la noi s-a iesit in decembrie cu piepturile goale in fata gloantelor si l-am dat jos pe ceausescu. Astia nu se revolta deloc…se duc la moarte pentru pitic…

    1. Propaganda, mama ei de propagandă. De aceea se duc, că sunt îndoctrinați non-stop. Și dacă te uiți atent vezi ce sărăcie lucie domnește pe acolo. Unii se gândesc că scapă și se întorc cu ceva bani din mizeria asta. Propaganda rusă e extrem de nocivă, mai ales în fostul spațiu al cccp. Uită-te la molotoivani ce mult le place să asculte inepțiile propagandei ruse și ai să înțelegi că situația e super-complicată.
      Deci ce produce „măreața” rassie??? Bețivi, curve, hoți, mincinoși și multă sărăcie și lipsă de libertate și cu ajutorul acestei societăți „multilateral dezvoltate” exportă crime, război, durere umană și distrugeri materiale. Merită să mai existe acest imperiu al răului???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *