ActualitateExterne

VIDEO/ Momentul în care ocupanții ruși bombardează un mall, surprins de camerele dintr-un parc. Oameni disperați sar în lac

Câteva camere video dintr-un parc, aaflat în apropierea mall-ului din Kremenciuk, arată momentul în care rachetele invadatorilor ruși lovesc centrul comercial. Astfel, în imagini poate fi observat suflul exploziei, precum și oameni disperați care încearcă să scape cu viață. 

Cel puţin 18 persoane au murit în atacul de la Kremenciuk, despre care liderii G7 au spus că este o crimă de război a rușilor. În continuare, salvatorii caută persoane dispărute printre dărâmături.

Potrivit liderului ucrainean, centrul comercial a fost lovit direct de rachete ruseşti şi în jur de 1.000 de persoane care se aflau înăuntru în momentul atacului.

Imaginile arată amploarea bombardamentului rușilor. Proiectilele au căzut peste mall în miezul zilei.

Marți, ministerul rus al Apărării a negat că a lovit cu rachete centrul comercial din orașul ucrainean Kremenciuk și a susținut că a lovit un depozit de armament, iar explozia ulterioară a muniției a declanșat un incendiu în mall-ul din apropiere.

Sursa: Digi24.ro

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


comentarii

  1. Ma mir ca sunt tari ale lumii care au legaturi de prietenie cu Rusia si nu condamna agresiunea asupra Ucrainei.Da si la noi in Moldova socialistii cu Dodon si Batrincea,Voronin n-au condamnat Rusia pentru aceasta agresie…

  2. Unde-i reactia mitropoliei Moldovei la bombardamentele din Ukraina?
    Aceasta mitropolie este filiala fsb-lui din R.Moldova si indobitoceste in continuare populatia prin biserici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.