ActualitateCSI / RusiaUE / Nato

VIDEO/ Propaganda rusă lansează noi amenințări la adresa NATO. Deputat rus: „Nu ne pasă câte țări distrugem”

Propaganda rusă lansează noi amenințări la adresa NATO. Parlamentarul rus Alexei Juravliov, vicepreședinte al Comisiei de Apărare din Duma de stat, a amenințat din nou cu un război nuclear, comentând perspectiva aderării Finlandei și Suediei la Alianța Nord-Atlantică.

„Suedezii și finlandezii trebuie să înțeleagă un lucru: ne vom lupta direct cu ei doar dacă intrăm în război cu NATO. Și dacă intrăm în război cu NATO, atunci războiul nu va fi cu drone, ci cu arme nucleare”, a declarat el la postul TV Rossia-1, potrivit unei înregistrări postate pe Twitter de Anton Gherașenko, un consilier al ministrului ucrainean de Interne.

„Și nu contează pentru noi câte țări distrugem – 28 sau 32. Ttrebuie să înțeleagă clar acest lucru. Avem destule (arme) pentru ele, avem destule pentru toate”, a mai spus Juravliov.

Acesta a susținut că Finlanda, cu o populație de 5,5 milioane de locuitori, nu ar avea „nicio șansă” de a supraviețui unui război nuclear, spre deosebire de Statele Unite, unde trăiesc peste 300 de milioane de oameni și unde „teoretic, cineva ar putea supraviețui”.

De asemenea, deputatul a mai susținut că finlandezii sunt „naziști”, pentru că „au scos recent zvastica de pe emblema Forțelor Aeriene”.

Declarația vine după ce Finlanda și Suedia au transmis oficial cererea de a adera la NATO, renunțând astfel la politica lor de nealiniere, din cauza invaziei ruse în Ucraina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

  1. Sperie lumea.NATO si SUA au destule arme nucleare sa faca praf Rusia .Moskova va arde pinaa la temelie.Rusii cred ca altii numai vor muri iar ei nu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *