CSI / Rusia

VIDEO. Propagandiștii Kremlinului, în pragul încăierării: ”Lukașenko va fugi cu armele noastre nucleare către Occident”

În timpul unei dezbateri în direct la televiziunea rusă a pornit un scandal între „experții” ruși și bieloruși, care și-au exprimat o serie de epitete nemăgulitoare și aproape că s-au apucat de gât.

Motivul certei a fost posibilul comportament al președintelui Belarus, Alexandru Lukașenko.

Politicianul și profesorul Boris Nadejdin, care este considerat un „liberal”, a declarat că Lukașenko, aliatul fidel al lui Putin, „va fi primul care va fugi pentru a preda armele noastre nucleare către Occident”.

Controversa s-a transformat într-o ceartă agresivă, iar prezentatorul a fost nevoit să-i liniștească pe ”experți” pentru ca programul de propagandă să nu se transforme într-un circ complet.

În același timp, Nadejdin a explicat într-un mod accesibil de ce obuzele cu uraniu sărăcit pe care Londra a promis că le va furniza Kievului nu sunt radioactive, așa că următoarele amenințări cu arme nucleare de la Kremlin și desfășurarea lor pe teritoriul Belarusului sunt exagerate.

„Nu o să credeți, dar uneori vocea rațiunii sună chiar și la RosTV”, au comentat internauții despre discursul lui Nadejdin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *