CSI / RusiaUE / Nato

VIDEO/ Propagandistul lui Putin amenință țările NATO și cetățenii lor: „Nu va fi milă”

Invazia armatei ruse în Ucraina e în continuare sprijinită de majoritatea rușilor și un mare „merit” îl are cel mai vocal propagandist al Kremlinului, Vladimir Soloviov. În ultima sa apariție la televiziunea de stat Russia1, acesta a amenințat țările NATO și cetățenii lor, transmite Libertatea.ro.

Astfel, în timpul emisiunii sale de la canalul amintit, „Seara cu Soloviov”, într-o discuție care a avut loc în studio și la care au luat parte experți, politicieni, politologi, jurnaliști și antreprenori ruși, acesta nu s-a ferit să vorbească despre un război al Rusiei cu NATO.

Soloviov chiar a ținut să amenințe Europa și toate țările NATO, întrebând dacă acestea vor avea suficiente arme și oameni pentru a se apăra, odată ce „operațiunea specială” a Rusiei în Ucraina se va încheia, adăugând că: „Nu va fi milă!”

„Cred că operațiunea militară specială (denumirea pe care rușii o dau invaziei Ucrainei – n.red.) intră într-o nouă etapă. Doar ucrainenii singuri nu mai sunt de ajuns. Ei deja vorbesc despre țările NATO că de facto își vor furniza armele Ucrainei. Vom vedea nu numai armele NATO implicate în război, ci și pe cei care operează armele, soldații.

Este clar că acum începem de facto un război cu NATO. Vom pulveriza mașina de război a NATO, la fel ca pe cetățenii din țările NATO. Când această operațiune se va încheia, NATO se va întreba: avem ceea ce ne trebuie pentru a ne apăra? Avem suficienți oameni ca să ne apărăm pe noi înșine? Nu va fi milă! Nu va fi milă!

Nu doar Ucraina va trebui denazificată. Războiul împotriva Europei și a lumii cere un contur mai specific, care înseamnă că trebuie să acționăm diferit, să acționăm mult mai aspru”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *