Social

VIDEO. REVOLTĂTOR! O șoferiță de troleibuz vorbește la telefon și se ceartă cu pasagerii. Care este reacția RTEC

Conducerea Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) a declarat pentru Realitatea.md că angajata RTEC, filmată marți, 4 aprilie, în timp ce conducea troleibuzul pe bulevardul Dacia din Chișinău și vorbea la telefon, a fost retrasă de pe traseu și urmează să fie „pedepsită”. Imaginile scandaloase publicate pe o rețea de socializare le găsiți AICI, transmite Realitatea.md.

„Î.M. “Regia transport electric” s-a autosesizat în acest caz. Conducătorul troleibuzului a fost retras de la traseu. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare. Șoferița activează pe ruta de troleibuz nr. 22 și are o experiență de 11 ani. Pe parcursul activității sale nu a avut încălcări. Menționăm că RTEC, a înăsprit sancțiunile pentru abaterile disciplinare admise de către conducătorii de troleibuz”, a precizat Felicia Rusu, purtătoarea de cuvânt a RTEC.

Vă amintim că în urma accidentului groaznic de la Ciocana, unde o minoră de 12 ani a decedat după ce a fost călcată de un troleibuz, rețelele de socializare abundă în imagini foto și video care surprind încălcările din trafic a angajaților Regiei Transport Electric Chișinău. 

„O șoferiță agresivă, așa cum o descrie autorul imaginilor video, vorbea la telefon în timp ce conducea troleibuzul pe bulevardul Dacia din Capitală”.

De asemenea, vă amintim că după tragicul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în spațiul public a mai fost denunțat un caz în care o persoană a avut de suferit. Menționăm că este vorba despre o femeie care, fiind cu copilul de 3 ani în brațe, a fost pusă la pământ de un troleibuz de pe ruta nr. 22.

„Femeia cobora din troleibuzul care circulă pe ruta 22 la stația terminus de la Grădina Botanică, cu copilul de trei ani în brațe, iar conductorul nu s-a asigurat că aceasta este deja jos, a închis ușile, prinzând rucsacul ei și a pornit. Moment în care mama a căzut jos. Norocul ei a fost un alt pasager care a văzut și a strigat la conducător să oprească. Era aproximativ ora 10:30”, a scris o femeie.

Ulterior, șoferița troleibuzului de pe nr.22 a fost „sancționat cu mustrare aspră și privarea de premiu 100%, iar taxatorul cu mustrare aspră. Administrația Parcului i-a mai comunicat victimei că poate solicita repararea hainei deteriorate sau procurarea ei”, a menționat Felicia Rusu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *