Actualitate

Vladimir Putin vrea să fugă din Rusia! Dezvăluirea serii în Europa

Vladimir Putin, liderul de la Moscova, vrea să fugă din Rusia în eventualitatea unui eșec major în Ucraina! S-a aflat planul ascuns al liderului de la Kremlin dacă invazia sa va da greș.

Este informația momentului de la Moscova, după ce s-a aflat recent că Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, s-ar pregăti să plece din Rusia în cazul unui eșec în Ucraina. Mai mult, situația actuală din război nu este cea mai pozitivă pentru armata rusă, după ce scopul de a cuceri Ucraina bate pasul pe loc, iar trupele se confruntă cu mari probleme. În același timp, ucrainenii se pregătesc să recucerească mai multe zone ocupate.

Vladimir Putin vrea să fugă din Rusia! Planul ascuns al liderului de la Kremlin

Vladimir Putin, alături de cercul apropiat de susținători, s-ar pregăti să părăsească Rusia în cazul în care Ucraina va câștiga războiul pornit odată cu invazia rusă din februarie. Cu ajutorul Occidentului, armata ucraineană a început deja să recucerească teritoriile ocupate de ruși, iar liderul de la Kremlin este conștient că la un moment dat, armata rusească se va retrage din zonă, potrivit Telegram General SVR.

Astfel, o serie de surse rusești au precizat că Putin și-a organiza deja un plan de evacuare din Rusia, iar printre destinațiile alese ar fi Siria, aflată nu departe de Rusia și zonă de interes pentru ruși. Practic, comandanții militari ruși ce organizează Armata Roșie au fost, încă din 2015, în Siria, având astfel o bază puternică în țara controlată de apropiatul liderului de la Kremlin, Bashar al-Assad. Totuși, pentru ca Putin să ajungă în Siria, el trebuie să traverseze spațiul aerian al Turciei, țară ce face parte din Alianța Nord-Atlantică.

Salvarea lui Putin depinde de Erdogan

Singura cale de scăpare a lui Putin, fuga în Siria, ar putea fi anulată, dacă președintele Erdogan refuză permisiunea ca avionul care îl transportă pe liderul Rusiei și familia sa să intre în spațiul aerian al Turciei. De la începutul războiului ruso-ucrainean, Erdogan a condus mai multe negocieri pentru a limita efectele devastatoare ale conflictului. Mai mult, oficialul turc a intervenit și în războiul dintre Siria, unde Turcia a criticat intervenția Rusiei.

În ciuda zvonurilor apărute pe rețelele sociale cu privire la planul lui Putin de a părăsi Rusia, pentru moment, liderul de la Kremlin a dat ordin de mobilizare a mii de voluntari din Rusia, care urmează să fie trimiși în război. Mai mult, președintele rus a făcut apel la patriotism, dar nu a uitat să-i recompenseze pe cei care decid să lupte.

În afișele de recrutare este menționat faptul că voluntarii vor primi un salariu de 300.000 de ruble ( 5.000 de dolari) lunar, iar în cazul în care își pierd viața pe front, familiile acestora vor primi 12,4 milioane de ruble.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *