Externe

YouTube nu crede în „lacrimile” separtiștilor de la Tiraspol. Filmul ”documentar” despre așa zisul ”atentat” pregătit de SBU – ȘTERS

Platforma de video sharing a șters filmul ”documentar” care a relatat cum Serviciul de Securitate Ucrainean (SBU) ar fi pregătit ”atentatul” asupra unor lideri separatiști din Tiraspol.

”Youtube a șters filmul-investigație al Comitetului de Investigație al Transnistriei privind atentatul terorist, care era pregătit în Tiraspol de serviciile speciale ale Ucrainei. L-a șters pentru ”încălcarea regulamentului privind jigniri și amenințări”. ”Jigniți” s-au simțit, probabil, cei din SBU” a scris televiziunea Pervîi Pridnestrovskii pe pagina sa de Telegram, potrivit Deschide.md.

Joi, 9 martie, așa-zisul minister al securității de la Tiraspol a afirmat că separtistul Krasnoselski și alți lideri din stânga Nistrului ar fi fost ținta unui presupus atentat terorist organizat de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU). Mai multe persoane au fost reținute și dau deja declarații.

Drept reacție, SBU a declarat că acuzațiile Tiraspolului trebuie considerate exclusiv ca o provocare orchestrată de Kremlin.

Seara, televiziunea afiliată separatiștilor de la Tiraspol a prezentat un film ”documentar” privind modul în care SBU ar fi pregătit și coordonat ”atentatul”.

Apoi, separtistul Vadim Krasnoselski a ieșit cu o adresare în care a declarat că așa zisele autorități de la Tiraspol se vor adresa la membrii Consiliului de Securitate al ONU cu o declarație prin care va cere organismului internațional să protejeze securitatea regiunii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *