siguranța alimentelor
Carne cu Salmonella, oprită la frontieră: un nou semnal de alarmă pentru siguranța alimentară
Actualitate
3 decembrie 2025
Carne cu Salmonella, oprită la frontieră: un nou semnal de alarmă pentru siguranța alimentară
Peste două tone de carne de pui contaminate cu Salmonella au fost blocate de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor chiar…
Ulei de palmier toxic, oprit la timp: 5 tone urmau să ajungă în produse alimentare din Moldova
Actualitate
2 decembrie 2025
Ulei de palmier toxic, oprit la timp: 5 tone urmau să ajungă în produse alimentare din Moldova
Agenția pentru Siguranța Alimentelor a blocat un lot de cinci tone de ulei de palmier care s-a dovedit a fi…
Mitul celor 5 secunde, spulberat: bacteriile ajung instantaneu pe mâncare
Social
15 octombrie 2025
Mitul celor 5 secunde, spulberat: bacteriile ajung instantaneu pe mâncare
Regula celor cinci secunde, care sugerează că mâncarea căzută pe jos rămâne sigură dacă este ridicată rapid, este o iluzie…