Actualitate

Cum ironizează fiica lui Steve Jobs noul iPhone 14. Fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare

Fiica lui Steve Jobs, Eve, în vârstă de 23 de ani, ironizează pe contul său de Instagram noul iPhone 14 cu o imagine care sugerează că este exact același cu model cu cel de anul trecut.

Ea a postat o poză cu un bărbat care cumpără exact aceeași cămașă cu cea pe care o purta, scrie Daily Mail.

Internauții s-au arătat și ei nemulțumiți de noul iPhone, comentând la reacția fiicei lui Steve.

”Frate, pur și simplu lansează același lucru iar și iar”, a scris un comentator.

„Apple a lansat din nou același telefon cu îmbunătățiri abia vizibile?” a întrebat altul despre semnificația postării.

„Nu este același lucru, deoarece continuă să te coste mai mulți bani”, a explicat altul.

Ce au în plus noile iPhone 14
Miercuri, 7 septembrie, Apple a oferit mai multe detalii cu privire la iPhone 14 care va permite utilizatorilor să trimită mesaje SOS prin satelit dacă au o urgență și nu sunt în aria de acoperire a vreunui operator.

Telefonul a fost elementul de încheiere al evenimentului anual de produse al CEO-ului Apple, Tim Cook, care a dezvăluit și Apple Watch Ultra, conceput special pentru „atletii extremi”.

iPhone 14 și iPhone 14 Plus – care are un ecran de 6,7 inchi- vin în cinci culori: space black, silver, gold și deep purple.

iPhone 14 începe de la 1.399 USD și va ajunge la 1.899 USD, un preț mult mai mic decât au prezis zvonurile.

Precomenzile încep pe 9 septembrie. iPhone 14 va fi disponibil pe 16 septembrie, iar iPhone 14 Plus va fi lansat pe 7 octombrie.

Zvonuri despre parteneriatul gigantului tehnologic cu o companie de internet prin satelit au apărut la începutul acestei luni, dar miercuri acele speculații au devenit realitate.

Compania afirmă pe site-ul său web că, odată ce iPhone-ul este conectat la un satelit, trimite automat un mesaj, locația utilizatorului, ID-ul medical (dacă este configurat) și cantitatea de baterie rămasă pe dispozitiv către cel mai apropiat dispecer de serviciu de urgență.

Gigantul tehnologic a spus că smartphone-ul are un „sistem de cameră nou uimitor” cu o cameră principală de 12 megapixeli îmbunătățită, care are un senzor mai mare decât predecesorul smartphone-ului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *