Horoscop

Horoscopul iubirii pentru luna mai 2024

Luna mai este o lună frumoasă pentru căsătorie. Planeta iubirii și a armoniei, Venus, se află în Taur până pe 24 mai, unde are statut de dominantă. Aceasta este una dintre cele mai bune perioade pentru a încheia o uniune oficială. Tranzitul ajută la păstrarea iubirii pentru mulți ani, la crearea unei familii numeroase și fericite, la obținerea confortului.

Jupiter, planeta tradiției, este de asemenea asociată cu extinderea casei și a familiei, cu îmbunătățiri în toate domeniile vieții. Până pe 26 mai, tranzitează semnul Taurului, promovează prosperitatea și relațiile armonioase, favorizează sărbătorile în familie, găsirea înțelegerii cu părinții.

În luna mai, multe cupluri vor lua decizii de a trece la o nouă etapă a relațiilor, pentru că sunt concentrate pe obiective comune, încrezătoare în sentimentele lor. Nicio furtună nu poate zdruncina relațiile stabilite de mult timp. În viața personală a multor persoane în această lună sunt evenimente importante.

BERBEC
Mulți dintre voi încă se ocupă de problema mutării casei sau a relocării într-o altă țară. Este posibil să fie vorba de finalizarea unui plan de lungă durată, inițiat anterior. Relațiile de familie nu sunt amenințate: cuplurile care sunt împreună de mult timp trăiesc în armonie și acord. Persoanele singure pot conta pe o întâlnire fatidică, dar acest lucru este valabil mai mult pentru femei. Dacă este planificată o călătorie lungă, merită să alegeți un traseu cunoscut. Astfel se va scăpa de dezamăgiri și de neajunsuri organizatorice.

TAUR
În viața personală au loc evenimente cu adevărat importante și de mare însemnătate. Relațiile sentimentale sunt în general stabile și doar mici conflicte sunt posibile la începutul lunii mai. Acestea nu vor afecta fondul general favorabil al acestei luni și vor fi rezolvate rapid în a doua jumătate. Relațiile cu rudele apropiate pot fi complicate de diverse circumstanțe, dar se vor dovedi destul de ușor de depășit, mai ales dacă nu acordați atenție fleacurilor și nu vă amintiți lucruri rele.

GEMENI
Este un moment bun pentru a face o pauză, a reflecta, a face un bilanț și a lucra la relațiile personale. Dacă din exterior relația ta de cuplu pare senină, în interior clocotesc pasiuni italiene. Persoana iubită ar putea fi nemulțumită de comportamentul vostru și de lipsa de timp petrecut împreună. Viața domestică este plină de schimbări: activitățile complexe de îmbunătățire a locuinței continuă, mulți își vor schimba locuința cu una mai bună.

RAC
Copiii, nepoții sunt susceptibili să apară în multe familii, ori aceste schimbări importante vor fi atent planificate. Schimbări importante îi așteaptă pe copii, vor avea nevoie de mai multă atenție și de infuzii monetare, desigur. Iubiții vor accepta în sfârșit să locuiască împreună, iar dacă s-a întâmplat deja în trecutul recent, acum va fi vorba de reparații, de cumpărarea de obiecte de uz casnic și de alte activități de rutină. Încearcă să păstrezi un echilibru între viața profesională și cea personală.

LEU
Cele mai importante evenimente se petrec în viața personală, dar de multe ori nu există suficient timp pentru relațiile amoroase. În același timp, unii dintre voi vor întâlni o persoană interesantă tocmai la locul de muncă. Dacă se întâmplă acest lucru, romanul va avea o continuare serioasă. Persoanele singure pot conta pe întâlnirea unei persoane interesante într-o călătorie, dar chiar și aici factorul de legătură poate fi munca, călătoriile de afaceri, prezentările, proiectele comune. Reprezentanții tineri ai semnului sunt predispuși la isprăvi romantice.

FECIOARĂ
O mulțime de lucruri în viața ta se vor întâmpla conform celebrului proverb: “Curajul este doar pentru cei slabi de inimă”, dar totuși avertizează – “o pace rea este mai bună decât o ceartă bună”. Cuplurile căsătorite se vor gândi la mărirea familiei sau la extinderea locuinței, iar în acest sens le vor ajuta astrele, începând cu mijlocul lunii. Relațiile cu rudele devin din ce în ce mai importante, mulți reprezentanți ai semnului tău vor contacta rude care locuiesc în locuri îndepărtate și, poate, doar în acest scop vor pleca într-o călătorie lungă.

BALANȚĂ
Viața personală în luna mai se anunță imprevizibilă și, în unele locuri, turbulentă. Este posibil ca volumul imens de muncă, afaceri, succese în sfera profesională să fie o barieră în calea unei comunicări depline cu persoana cea mai dragă. Ține cont de faptul că nu toată lumea are aceeași energie clocotitoare și determinare ca și tine. Această situație este la fel de relevantă atât pentru soți, cât și pentru iubiți. O mică excursie într-un alt oraș va ajuta la consolidarea relației și la privirea situației dintr-o altă perspectivă.

SCORPION
Situația din relațiile amoroase necesită luarea unor decizii responsabile. Turbulențe mari, mai ales, se observă în cuplurile care se află la început de relație sau care nu au înregistrat încă uniunea. Cauza conflictelor va fi, în cele mai multe cazuri, problemele financiare, zgârcenia cuiva, neînțelegerile în distribuirea banilor. Dacă apetitul tău sau al partenerului tău crește atât de mult încât va fi imposibil să faci față veniturilor disponibile, este probabilă o ruptură bruscă, cu nemulțumiri și plângeri.

SĂGETĂTOR
Dacă vă vedeți folosit, aveți puterea de a spune nu. Acest sfat este valabil pentru iubiți, dar și pentru prieteni, dacă au tendința de a te suprasolicita. Soții pot intra în dispute legate de rezolvarea treburilor casnice, iar aici conflictele pot avea o bază materială. Pentru cei vigilenți, luna mai va aduce o pasiune romantică incitantă sau o aventură amețitoare care se va dezvolta rapid.

CAPRICORN
Astrele recomandă să vă încadrați în media de aur și să găsiți puncte comune de compromis. Încercați să petreceți mai mult timp cu familia, dacă sunteți într-o uniune. Acordați atenție copiilor și eforturile dvs. vor da rezultate excelente. Femeile care plănuiesc o sarcină pot conta pe ajutorul astrelor în această privință. O mică excursie va contribui la consolidarea relațiilor amoroase. Reprezentanții familiei din această zodie se vor bucura de idilă și liniște în cercul de rude.

VĂRSĂTOR
Este posibil ca relația voastră să treacă prin momente dificile, dar acest lucru nu poate decât să vă unească și să vă unească familia. În această perioadă veți reuși să rezolvați litigii imobiliare cu rudele, să cumpărați un apartament nou sau să faceți un schimb reușit. Multe cupluri vor decide să locuiască împreună, cererea în căsătorie va fi conștientă și va consolida relația. Cei liberi vor avea șansa de a întâlni o persoană interesantă cu care puteți vindeca vechile răni sufletești.

PEȘTI
Atenția vă va fi solicitată de soț/soție și de copii. Pot apărea probleme cu copiii adolescenți. Organizați mai des seri în familie și cine romantice la lumina lumânărilor. Reprezentanții singuri ai zodiei vor simți o dispoziție romantică, o întâlnire trecătoare se poate transforma într-o relație serioasă. Mulți dintre cei care s-au despărțit din cauza unui fleac se vor împăca din nou. Soții își vor putea consolida uniunea dacă vor găsi o cauză comună. Singurul lucru care poate umbri idila familiei sunt sfaturile nesolicitate de la rude.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *