Actualitate

Horoscopul zilei de azi, VINERI 3 APRILIE 2020. Venus intră în Gemeni 4 luni!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai grija de prietenii tai sustinandu-le ideile. Insa fii atent sa nu incurajezi planuei sau puncte de vedere care stii sigur ca sunt gresite sau care pot esua. Desi iti place sa ii faci sa se simta bine spunandu-le exact ce vor sa auda, nu inseamna ca le faci si un favor. Oamenii pot veni cu tot felul de scheme nebunesti si nerealiste, mai ales acum, deci este important sa le aduci o perspectiva mai cu picioarele pe pamant.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi ai putea avea tendinta sa balansezi intre lumea reala si una a fanteziilor in care simti nevoia sa evadezi ca sa te mai incarci. Sunt sanse ca aceasta din urma sa fie dominanta si castigatoare dar asta nu inseamna sa pierzi contactul cu realitatea. Daca cineva poate sa faca o punte intre cele doua lumi, acela esti tu. Te poti simti atras mai mult spre arta, un mod elegant de a lega realitatea cu fantezia. Intr-adevar, fluxul tau creativ va curge bogat precum o cascada.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cultiva cu dragoste relatia cu cei pe care ii iubesti. Diseara simte-te liber sa evadezi intr-o lume a fanteziei cu persoana iubita. Fa planuri pentru cand iti vei pune in miscare cele mai mari vise. Lasa imaginatia sa conduca. Nu vei ajunge nicaieri unde doresti pana cand nu te indrepti in acea directie mai intai in mintea ta si apoi in viata reala. Ai incredere ca este posibil. Nu pierde inca o zi facand actiuni care nu contribuie la planurile tale de termen lung.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Indiferent care iti este situatia prezenta, iti doresti calea cea mai usoara de rezolvare, asa cum este si normal. Exista o comoditate care te domina si de aceea vei tinde sa scapi de unele responsabilitati. Chiar daca acum ideea asta ti se pare minunata, sa fii prudent pentru ca este posibil sa dai de belele ulterior daca tragi chiulul. Fii constient ce inseamna sa suntezi sistemul si apoi sa te astepti la beneficii complete pentru munca sustinuta. Vei castiga acum exact cat meriti conform a cat ai muncit.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Ai putea sa fii frustrat intr-o relatie de cuplu care pare ca iti cauzeaza mai multa tensiune decat relaxare. Nimeni nu a spus ca dragostea este usoara dar nu trebuie sa fie nici sursa de suferinta. Cheia este sa nu te stresezi prea mult despre lucrurile marunte din relatie. Trebuie sa stii ca unele lucruri nu se pot potrivi cu asteptarile tale. Nu ai cum sa detii controlul pe toate aspectele unei conexiuni.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Imaginatia iti este cel mai bun prieten azi. Nu lasa pe nimeni sa iti distruga lumea fanteziilor. Ai incadrat perfect iubirea si romantismul in aceasta lume si totul e minunat in mintea ta. Implementarea acestui plan si functionarea sa in lumea reala sunt lucruri diferite, deci nu fii prea legat de aceasta idee. Tinde sa iti manifesti viziunea dar nu fii nerealist in privinta ei.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Este posibila o agresivitate in lumea ta romantica azi. Fie ca vine de la tine, fie de la partener, poate exista o tensiune ce nu va fi ignorata. Tine in minte faptul ca va puteti ambala de la ceva ce nici nu e real. Poate ca au fost cuvinte interpretate gresit sau alte neintelegeri care cauzeaza confuzie. Fa tot ce poti mai bine sa cureti aerul de toxicitati inutile.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Se pare ca esti nerabdator sa faci o miscare curajoasa spre iubire in viata ta. Dragostea si romantismul sunt cu siguranta in favoarea ta acum. Nu este surprinzator ca te simti curajos. Fii totusi atent sa nu te lasi luat de val prea tare cu siguranta de sine incat sa distorsionezi adevarul situatiei. Exista un element de fantezie in aer care poate face sa iti fie dificil sa vezi intreaga imagine clar.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Desi in general iti place sa tii ambele picioare pe pamant si sa actionezi in moduri stabile, organizate, exista o forta puternica ce te incurajeaza sa iti intinzi aripile. Incorporeaza mai multa fantezie in ziua ta si practica arta de a visa cu ochii deschisi. Elibereaza-te de realitate macar putin si simte cum ti se ridica de pe umeri greutati. Lasa imaginatia sa zburde libera si asta iti va aduce mai mult echilibru in viata ta curenta.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ai putea fi privit azi drept persoana care nu ia nimic in serios si face pe desteapta. Indiferent de situatie, e bine totusi ca poti sa transformi orice intr-o forma de gluma. Umorul tau ridica spiritele celor din jur cu conditia sa nu faci glume despre alti oameni. Nu exagera si simte cu cine merge si cu cine nu. Unii nu sunt confortabili cu filozofia de a face haz de necaz. Lasa oamenii sa stie ca poti fi si serios oricand.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Este suficient un iz de miros familiar ca sa fii trimis in lumea imaginatiei bazandu-te pe amintiri trezite de acel miros. Poate ca esti transportat in clipe in care ieseai la intalniri amoroase cu cineva pe care adorai. Dupa ce incepi sa visezi, iti poate fi dificil sa incetinesti acest proces placut. In aceste zile, lumea fanteziei se pare ca este cel mai sigur loc, deci nu iti face probleme daca eviti realitatea din cand in cand. Daca asta iti da stare de bine, de ce nu ?

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ai putea sa intri in conflict cu cineva care are o atitudine mai ferma. Poate ca el sau ea incurajeaza actiuni si abordari umaniste pe care le gasesti nerealiste si nepotrivite acum. Afirma exact ce simti dar asigura-te ca ai datele clare cand combati, altfel fii pregatit de un val de contraargumente. In aceste zile, multa fantezie a oamenilor este luata drept realitate deci e important sa nu pui gaz pe foc in aceasta privinta.

sfatulparintilor.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *