Actualitate

Alexandru Slusari: Mâine, în Parlament, Platon, având înțelegere cu Plahotniuc și Dodon, va încerca să obțină desemnarea unor judecători la CSJ

Reprezentantul Platformei DA, Alexandru Slusari, susține că Parlamentul ar urma să examineze mâine, 12 martie, desemnarea unor judecători la Curtea Supremă de Justiție.

„Mâine, în Parlament, Platon, având înțelegere cu Plahotniuc și Dodon, va încerca să obțină desemnarea unor judecători la Curtea Supremă de Justiție. Cea mai importantă persoana pentru el este Tamara Chișca-Doneva. O parte din socialiștii nu vor să voteze pentru aceste desemnări. Dar sunt voturi din partea grupului lui Plahotniuc. Platforma DA mâine va face tot posibil ca subiectul cu judecătorii să fie exclus din ordinea de zi”, a declarat Alexandru Slusari.

Pe 3 martie curent, Comisia Juridică a Parlamentului a avizat pozitiv candidatura magistratei Tamara Chișca-Doneva pentru funcția de vicepreședinta a CSJ.

Anterior, și colegul său de partid, Dinu Plîngău a declarat că la ședința Comisiei juridice, Numiri și Imunități s-a examinat propunerea în funcție a mai multor judecători la Curtea Supremă de Justiție.

Ședința a avut loc cu ușile închise, fără accesul presei, și în lipsa transmisiunii online.

protv.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *