Actualitate

Andrei Spînu a devenit victima unei companii de denigrare: ,, Minciuni. Dacă vă solicită cineva mită, în numele meu, vă rog imediat să mă informați”

„Prieteni, mi s-a spus că sunt persoane care răspândesc zvonuri că aș cere procente din valoarea contractelor de drumuri. Minciuni. Dacă vă solicită cineva mită, în numele meu, vă rog imediat să mă informați. Dacă nu aveți încredere în mine, mergeți imediat la CNA sau la Procuratura Anticorupție. O să ofer tot suportul pentru ca astfel de situații să fie elucidate.” a declarat Spînu.

Totodată, Andrei Spînu spune că „oameni cu bani se arată deranjați de schimbările care vin în domeniul pe care îl gestionez.

„Știu că mulți nu înțeleg cum e să faci drumuri fără plăți ilegale. Nu vă temeți. Credeți-mă, vom avea toți de câștigat de la repartizarea corectă, transparentă a contractelor. Toți vom avea de câștigat de la construcția calitativă a unor drumuri care să dureze. Nu vă temeți de schimbările care vin. O să ne învățăm cu toții să lucrăm corect și o să avem cu toții de câștigat.”, a adăugat el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *