Social

Arest preventiv de 30 de zile pentru Rustam Ashurov, autorul atacului de la Aeroport, soldat cu doi morți

În privința cetățeanului din Tadjikistan, autorul atacului de la Aeroportul Chișinău, soldat cu doi morți, a fost aplicată măsura de 30 de zile de arest preventiv. Solicitarea a fost transmisă în instanță de Procuratura Chișinău.

„În continuare, Procuratura Generală se află în proces de discuții și schimb de informații cu autoritățile din Tadjikistan pentru cercetarea  cauzei. Investigațiile pe dosar sunt în plină desfășurare, iar societatea urmează să fie informată despre evoluțiile majore, cu respectarea principiului confidențialității urmăririi penale”, transmite autoritatea, potrivit Realitatea.md.

Rustam Ashurov, acuzat de crimă și căutat de autoritățile din Tadjikistan pentru răpirea unui bancher pe 24 iunie, se află în stare gravă la spital. În timpul reținerii, el a suportat mai multe răni, provocate de focuri de armă.

Mențioonăm că o delegație formată din diplomați și reprezentanți ai structurilor de forță din Tadjikistan se află la Chișinău. Funcționarii lucrează de comun cu autoritățile din R. Moldova pentru elucidarea circumstanțelor atacului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *