Actualitate

Argentina lui Messi, „făcută praf” în presa internațională, după 0-2 cu Columbia, la Copa America

Publicația argentiniană Ole a "dat de pământ" cu jucătorii lui Scaloni, titrând pe prima pagină: "E imposibil mai rău de atât", iar articolul debutează cu o analiză scurtă, dar dură: "Argentina a avut un start foarte slab în meciul de debut de la Copa America, împotriva Columbiei, și a căzut, 0-2. În prima repriză a fost o umbră și a avut doar 15 minute bune în debutul celei de-a doua. Urmează Paraguay".

La Nacion, o altă publicație Argentiniană, a subliniat că imaginea proastă a fost cauzată de jocul în ansamblu: "Echipa a dezamăgit și a căzut în debutul de la Copa America. Nu a fost cel mai bun debut al Argentinei, e un sentiment de lipsă de satisfacție, vor urma zile de autocritică și analiză".

Nici brazilienii de la Globo Esporte nu i-au menajat pe Messi&Co. După titlul sugestiv "Zapatada", articolul începe cu o ironie la adresa starurilor argentiniene: "Messi e zero și Columbia bate Argentina, cu un mare Ole în Salvador".

Publicația columbiană El Espectador laudă triumful naționalei: "Debut uriaș pentru Columbia, care a învins Argentina lui Messi". Publicația face apoi o remarcă la adresa selecționerul Columbiei, Carlos Queiroz. "Nu i-a păsat că Argentina era favorită, cu Messi în echipă, nu a ținut cont de nimic și a avut o abordare ofensivă, a câștigat cu 2-0 și a început meciurile oficiale în cel mai bun mod posibil."

Publicația La Nacion, din Chile, susține că "Columbia a surprins Argentina și a bătut-o la debut. Pe arena Fonte Nova, Chile i-a tras preșul de sub picioarele Argentinei și a învins-o cu 2-0, într-un duel-cheie din grupa B. În cel mai atractiv meci al zilei, columbienii au câștigat și au demolat aura de principali favoriți a albicelstilor, care au fost prea dependenți de Messi."

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *