CSI / RusiaRăzboiUcraina

AUDIO. ”Nici măcar nu putem lua Bakhmutul, la naiba!” O înregistrare telefonică incendiară dezvăluie tensiunile din cadrul forțelor armate ruse

Trupele rusești din Ucraina spun că situația a devenit atât de jenantă după mai bine de un an de război, încât sunt convinși că nimeni nu mai vrea să fie acolo, în primul rând, scrie The Daily Beast.

Acest lucru este conform unei înregistrări de două minute și jumătate publicate joi de serviciile secrete ucrainene, care ar surprinde o discuție telefonică între doi soldați ruși sătui care discută despre dezertările în masă.

După ce 119 soldați au fugit de pe linia frontului, a declarat unul dintre soldații anonimi, mulți dintre ei au fost urmăriți și 70 dintre ei au fost loviți de acuzații penale, în timp ce 30 au fost ”închiși pentru nenorociți de doi ani sau mai mult”.

În loc să își descarce frustrările pe colegii săi dezertori, bărbatul și-a bătut joc de oficialii militari care, potrivit lui, le-au explicat ”încă o dată” tuturor soldaților că vor fi aruncați în închisoare dacă își părăsesc pozițiile pentru mai mult de 48 de ore, lucru care se pare că a devenit o tendință populară.

  • “Îți vine să crezi că mai avem Harkov [de cucerit]?”, a glumit soldatul.
  • “Încă mai avem Kievul”, a ripostat prietenul său.
  • “La naiba, cel puțin Harkov”.
  • “Încă mai avem Poltava, Sumy, Chernikhiv, la naiba! … Nici măcar nu putem lua Bakhmutul, la naiba!”.
  • “Nu există echipament, nu există nimic. Sau pur și simplu nu există dorință”, a spus celălalt soldat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. In razboi este necesar sa reduci puterea de lupta a partii opuse teritoriile nu sint importante. Cam asta fac Rusii ii toaca pe Ukris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *