Actualitate

Bătaie generală între muncitorii români şi cei ucraineni, plecaţi la cules de căpşuni în Germania. 100 de oameni au fost implicaţi, poliţia chemată de urgenţă

A fost bătaie generală pe o plantaţie din Germania. Românii şi ucrainenii veniţi la cules de căpşuni s-au bătut după închiderea programului de muncă.

Potrivit Bild, 100 de persoane au participat la această încăierarea generală. Incidentul s-a petrecut pe 1 iulie, la scurt timp după ce plantaţia şi-a închis porţile şi programul de muncă pentru acea zi. Potrivit poliţiei germane, chemată de urgenţă pentru a potoli cele două tabere, întreg scandalul a pornit de la o discuţie în contradictoriu între români şi ucraineni. Autorităţile germane nu au dorit să precizeze cu exactitate care a fost subiectul acestei discuţii aprinse care a degenerat.

“Un grup mai mare de angajați ucraineni s-a certat cu un grup de români. În cursul acestor dispute, trei cetăţeni români au apucat obiecte periculoase şi i-au atacat pe ucraineni”, a declarat Sophie Pawelke, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Rostock. Conform poliţiştilor germani, printre “obiectele periculoase” s-au numărat şi arme albe. În urma incidentului, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, iar alte două persoane au fost arestate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Sa multumim guvernului Romaniei, si indeosebi dlui. Klaus Werner, pentru oportunitatea oferita poporului roman de a schimba experiente palpitante pe plantatiile Germaniei. Sa multumim si poporului ucrainean pentru calda recunostinta ce ne-o arata pentru sprijinul oferit tarii lor in clipe grele.

  2. Dap erau exact nu cetateni romani dar cetateni ai RM cu Pasapoarte Romanesti- cei care pentru socialisti si comunisti – cei care privesc canale de stiri in rusa!
    Conflict a avut loc pe baza razboiului provocat de Rusia in Ucraina!
    Asa ca nu aprindeti glodu si stirniti ura intre adevarati romani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *