Politică

Biroul Executiv al PDM îl recomandă pe Ion Sula la funcția de președinte al partidului

Biroul Executiv al PDM a decis în această seară, cu unanimitate de voturi, să recomande Congresului X al PDM candidatura lui Ion Sula pentru funcția de președinte al Partidului Democrat. Președintele interimar al PDM, Monica Babuc, a menționat că nu va candida pentru șefia PDM.

„Este o decizie asumată în contextul reformei și reconstrucției Partidului Democrat, care trebuie să realizeze o nouă etapă în viața sa cu oameni noi, tineri și valoroși”, a subliniat Monica Babuc.

Ion Sula a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a declarat că a acceptat această provocare cu mare responsabilitate: „De mâine voi merge în Organizațiile Teritoriale pentru a-mi prezenta programul, ca să venim cu modificările necesare ca PDM să ajungă cât mai aproape de cetățenii Republicii Moldova”.

Ion Sula are 42 de ani și este ex-ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, ex-director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, președinte al Organizației Teritoriale PDM Ialoveni, membru al BE al PDM. Anterior acesta a fost membru al PLDM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *