Externe

Brazilienii au gasit cadavre ale pasagerilor din avionul disparut

Aviatia braziliana a anuntat ca echipele de cautare au gasit mai multe cadavre apartinand pasagerilor zborului Air France disparut luni deasupra Atlanticului.Potrivit purtatorului de cuvant al aviatiei braziliene, Jorge Amaral, echipele de salvare au recuperat si fragmente din epava avionului.

Cadavrele a doi pasageri de sex masculin au fost recuperate din ocean de aviatia braziliana, care este de parere ca-i vorba despre victime ale accidentului aviatic de la inceputul saptamanii din Oceanul Atlantic. Impreuna cu cele doua cadavre au fost recuperate o valiza, un rucsac ce continea un laptop, o masca de oxigen si bilete de avion.
 

Aparatul, un Airbus A 330, disparuse luni dimineata in Atlantic cu 228 de persoane la bord, printre care o romanca.
Totodata, China Daily informeaza ca familia unui chinez, ce se afla la bordul avionului disparut ar putea primi o despagubire-record. Barbatul a cumparat biletele de la agentia PICC Life din Beijing si a incheiat o asigurare de viata pentru suma de 240.000 yuani, iar despagubirea in cazul unui accident aerian este de 9,6 milioane yuani, adica 1,4 milioane de dolari. A fost infiintata o comisie ce se va ocupa de pregatirea formalitatilor pentru a da acesti bani familiei barbatului din avion", a declarat purtatorul de cuvant al agentiei PICC Life.
 

Daca familia chinezului va primi acesti bani, ar reprezenta cea mai mare suma platita pentru o singura persoana de o companie de asigurari din China.Dintre cei 228 de oameni aflati la bordul aeronavei Air France, care a disparut dupa ce a decolat de la Rio de Janeiro cu destinatia Paris, noua erau cetateni chinezi.
 

Reuters

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *