JustițieSocial

BREAKING. Membrul CSM, Iulian Muntean, a depus cererea de demisie

Membrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Iulian Muntean, care s-a pomenit în mijlocul unui scandal legat de dosarul de corupție în care este vizat, a depus cerea de demisie. Solicitarea de eliberare din funcție a fost depusă marți, la Secretariatul Parlamentului. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către Direcția Comunicare a Parlamentului.

Secretariatul Parlamentului urmează să înregistreze cererea ca ulterior aceasta să fie examinată conform procedurilor legale.

Menționăm că Iulian Muntean nu a fost prezent la ședința CSM de marți și nici nu a informat colegii despre motivele care l-au determinat să absenteze.

De asemenea, menționăm că a declarat că este gata să elibereze fotoliul de membru al CSM pentru a nu compromite activitatea Consiliului.

Totodată, la 22 septembrie, ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru a solicitat demisia noului membru al Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM), Iulian Muntean, care nu a anunțat Comisia Pre-Vetting că este cercetat penal. Precizăm că Iulian Muntean a promovat evaluarea la 14 august.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *